Informatie Zaaltje Zeist

In het centrum van Zeist hebben we een binnenplaats met daarachter een multifunctionele ruimte van ongeveer 65 vierkante meter. Een grote, lichte ruimte die prima geschikt voor het geven van een workshop, een vergadering, een kinderfeestje of een fotoshoot in Zeist. Verhuur voor familiefeestjes, gender reveals, babyshowers en dergelijke is niet (meer) mogelijk. Je kunt de ruimte huren van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur. Voor zakelijke bijeenkomsten, workshops en rustige sportlessen is het ook mogelijk ’s avonds te huren. Ook verhuren we ons zaaltje op periodieke basis voor bijvoorbeeld yogalessen, coach sessies, trainingen en workshops.

feestzaal buiten

Voorzieningen Zaaltje Zeist

Het zaaltje beschikt over 8 tafels en 25 stoelen en kan naar eigen wens ingedeeld worden. Er is (buitenom) een toilet en koud en warm stromend water. In de ruimte staan een koelkast, waterkoker en koffie-apparaat (Dolce Gusto). Er is een muziekinstallatie, het meenemen van eigen muziekapparatuur is niet toegestaan. De ruimte kijkt uit op onze binnentuin, welke gebruikt kan worden om even te roken maar geen onderdeel uitmaakt van het gehuurde.

In het zaaltje hangen gouden en witte bollen ter versiering. Wil je alles in een bepaald thema dan kun je ook zelf de feestzaal versieren.

In onze zaal kunnen maximaal 25 tot 30 personen.

Zaaltje met eigen catering

Het grote voordeel bij ons is dat je je eigen catering kunt verzorgen. We hebben een grote koelkast waar je al je eigen eten en drinken in kunt bewaren. Ook kun je -tegen betaling- gebruik maken van een magnetron en een elektrische kookplaat. Zelf kookgerei meenemen of een cateraar laten bezorgen? Ook dat kan! Ook bieden alle (afhaal)restaurants in onze straat voldoende mogelijkheden om lekker te kunnen eten. Borden, bestek en serviesgoed dien je zelf mee te nemen.

Kinderfeestjes

Ons zaaltje is prima geschikt voor het geven van een kinderfeestje. Je huurt de ruimte exclusief voor jouw feestje dus kunt helemaal je gang gaan. Je kunt zelf de invulling van het feestje regelen of iemand anders een workshop of voorstelling laten verzorgen. Een clown, sieraden maken, poppenkast, slijm- schminkfeestje? Het kan in ons zaaltje.

Yogaruimte, workshop ruimte, fotostudio, vergaderzaal

Het zaaltje kan natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Misschien ben je fotograaf en heb je zelf geen ruimte om een studio te maken, of wil je met de haakclub eens allemaal bij elkaar komen.

Of je wilt een (zakelijke) workshop geven maar niet te veel van het budget voor de zaalhuur kwijt zijn. Een keertje vergaderen in een ongedwongen sfeer?

Ook voor het geven van bijvoorbeeld yogalessen of pilateslessen kun je onze ruimte gebruiken. Met gemak kun je zeker 8 matjes kwijt. Van de drukke Steynlaan heb je in onze ruimte geen last, deze ligt ver genoeg van de weg af.

Voor de fotografen onder ons stellen wij de studio set beschikbaar met 3 studiolampen, een remote trigger en achtergrond. Of eindelijk eens rustig kunnen werken aan je schilderij, boek of andere creatieve uiting. Zelfs dat kan! In de ruimte staat ook een gezellige zithoek, dus wil je met een coachee eens in een andere omgeving rustig praten dan kan ook dat in onze ruimte.

zaalhuur zeist

Je kunt de ruimte ook op regelmatige basis huren voor een uur of dagdeel, bijvoorbeeld een ochtend per week. Gewoon, om even helemaal er uit te zijn. Misschien ben je coach en zoek je buitenshuis een ruimte voor je coachingsgesprekken. Dat kan bij ons, neem contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken. Of kom langs en bekijk onze veelzijdige locatie. Wanneer je voor langere periode wilt huren bespreken we graag een aangepaste prijs met je. Voor (rustige) bijeenkomsten zoals teammeetings en sportlessen is ons zaaltje ook in de avond te huur.

Mocht je je materialen bij ons willen laten dan is dit bespreekbaar.

Meer informatie over onze zaalverhuur?

Heb je interesse in het huren van ons zaaltje? Plaats een optie of vraag meer informatie aan via zaaltjezeist@gmail.com.

We kunnen ons voorstellen dat je het zaaltje eerst wilt zien voordat je het huurt. Mail ons (zaaltjezeist@gmail.com) dan kunnen we hiervoor een afspraak maken. We laten het je graag zien!