Zaaltje Zeist prijslijst

Huur weekdagen per dagdeel

Op weekdagen (maandag t/m vrijdag) is ons zaaltje te huur per dagdeel. Wij verhuren op niet voor familiefeestjes, een kinderfeestje kan wel.. De dagdelen zijn als volgt:

Ochtend 9.00 uur – 13.00 uur

Middag 14.00 uur – 18.00 uur

Avond 19.00 uur – 22.00 uur

De kosten per dagdeel zijn  € 50,00. Wanneer je vaste huurder van ons zaaltje wordt ontvang je 10% korting op de huurprijs, dus dan betaal je slechts  € 45,00 per dagdeel. Wij rekenen geen BTW. Wil je onze ruimte wekelijks huren, bijvoorbeeld voor coachings- of yogasessies, neem dan contact met ons op.

Feestdagen welke op een weekdag vallen worden beschouwd als weekenddag.

Huur weekend

In het weekend verhuren we alleen op aanvraag. Stuur je verzoek naar zaaltjezeist@gmail.com.

Afwijkende tijden

Wil je het toch allemaal net even anders dan dat wij hier vermelden? Een bijeenkomst op een zaterdagavond (geen feestjes), of alleen een uurtje doordeweeks? Neem contact met ons op, dan kijken we of we toch nog een plekje hebben voor je.

Huurvoorwaarden

De huurprijs is de prijs voor de zaalhuur, consumpties zijn niet inbegrepen. Je kunt je eigen consumpties en glaswerk e.d. meenemen. We hebben een koelkast, Dolce Gusto apparaat, waterkoker en magnetron welke je kunt gebruiken.

De ruimte dient bezemschoon te worden achtergelaten; een bezem, stoffer en blik en vuilniszakken zijn aanwezig. Het verder schoonmaken (stofzuigen, dweilen, poetsen, wc reinigen) doen wij.

Betalen doe je uiterlijk een week vooraf. Wij sturen je ca. twee weken van tevoren een betaalverzoek hiervoor. Bij betaling verklaart huurder automatisch op de hoogte te zijn en akkoord te gaan met onze huisregels.

Annuleren

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor de huurdatum. Daarna ben je het volledige huurbedrag verschuldigd.

Ons zaaltje in de standaard opstelling

Voor meer informatie over het zaaltje zelf klik hier.

Prijslijst huur apparatuur

  • Foto apparatuur (3 studiolampen + witte achtergrond papier) € 25,00
  • 49″ LCD Scherm € 15,00
  • Flip-over (whiteboard + papier + stiften) € 10,00
  • Kookplaatje elektrisch € 7,50