Huisregels

Zaaltje en Meubilair

Er kunnen maximaal 30 personen in het zaaltje, een bijeenkomst met meer personen is niet mogelijk. De ruimte buiten maakt geen onderdeel uit van het gehuurde en is alleen bedoeld om te gebruiken als verkeersruimte en voor een rookpauze. De binnentuin is ook geen speelplaats.

Alle tafels en stoelen in het zaaltje mogen verplaatst worden maar dienen wel in de zaal te blijven staan. Het meubilair in de binnentuin mag niet verplaatst worden. Servies, glaswerk en bestek is niet aanwezig en dient door de huurder zelf te worden meegebracht. Indien gewenst kunnen wij (wegwerp) servies en glaswerk tegen een meerprijs verzorgen.

Versieren feestzaal

De zaal is standaard versierd met papieren bollen en mag door de huurder verder versierd en aangekleed worden zolang hierbij geen gebruik gemaakt wordt van punaises en spijkers of lastig te verwijderen tape. Het gebruik van confetti, rookpluimen etc. is niet toegestaan.

Door de huurder aangebrachte versiering moet na afloop worden weggehaald. Eventuele extra tijd voor het versieren en opruimen zal bij de huurprijs worden opgeteld.

Gebruik apparatuur

Een koffiezetapparaat (Dolce Gusto), waterkoker, magnetron, koelkast en muziekinstallatie staan tot ieders beschikking. Koffie/thee kan door de huurder meegenomen worden. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk dit voor u klaar te zetten.

Een flip-over, tv en beamer zijn te huur. Gelieve de muziek niet te hard te zetten i.v.m. geluidsoverlast. Gebruik van eigen geluidsapparatuur is niet toegestaan. Apparaten dienen na gebruik schoongemaakt te worden.

Wanneer u eigen elektrische apparaten (warmhoudplaatje, frituurpan e.d.) mee wilt nemen verzoeken wij u dit van tevoren te overleggen vanwege de capaciteit van ons elektriciteitsnetwerk.

Roken

Roken is alleen toegestaan in de binnentuin. Peuken svp niet op de grond achterlaten maar in het asbakje. Het is niet toegestaan om soft- of harddrugs te nuttigen.

Dieren

Er mogen geen dieren meegenomen worden -niet in de zaal en niet in de binnentuin- tenzij hier uitdrukkelijk toestemming voor is gegeven.

Aansprakelijkheid

Verhuurder is niet aansprakelijk voor persoonlijke letsel en eigendommen die stuk zijn gegaan of kwijt zijn geraakt. 

Let op! De huurders zijn aansprakelijk voor vernielingen aangebracht in de zaal, pantry of binnentuin door bezoekers van de bijeenkomst. Verhuurder is niet aansprakelijk voor letsel. Wij verzoeken u uw kinderen niet zelfstandig de straat op te laten gaan en niet te laten schreeuwen en gillen in de binnentuin. Onze binnentuin is geen speelplaats.

Schoonmaak

De zaal en de binnentuin evenals de pantry en het toilet dienen opgeruimd (bezemschoon) te worden achtergelaten. Bezem, stoffer en blik en vuilniszakken zijn aanwezig.

Vuilniszakken kunnen afgesloten op de binnenplaats gezet worden. Niet te vol, zodat ze in de ondergrondse container passen. Vergeet de prullenbakken in de pantry en het toilet niet.

Wij verwachten van onze huurders dat zij bij het aangaan van de huurovereenkomst op de hoogte zijn van de huisregels.