Workshop ruimte

Geef je workshop en ben je op zoek naar een geschikte ruimte, voor een keertje of terugkerend? Ons Zaaltje op de Steynlaan in Zeist is hier zeer geschikt voor.

Zaaltje Zeist: de perfect workshopruimte

Zaaltje Zeist is een workshopruimte die perfect geschikt is voor workshops zoals schilderen, sieraden maken, tekenen en acryl gieten. Ook als je voor een kinderfeestje een workshop geeft kun je prima bij ons terecht.

workshopruimte

De locatie

De workshopruimte van Zaaltje Zeist ligt aan de Steynlaan (achter het voorhuis), in een rustige omgeving aan de rand van het centrum van Zeist. Via de poort kom je in onze binnentuin en loop je naar de workshopruimte. Het zaaltje is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. In de directe omgeving is voldoende (betaald) parkeermogelijkheid. Fietsen kunnen in onze binnentuin gestald worden.

De voorzieningen

De workshopruimte van Zaaltje Zeist is ruim en licht, en biedt voldoende ruimte voor maximaal 25 personen. De ruimte is voorzien van tafels (8), stoelen (26) en een toilet. Een koelkast, waterkoker, Dolce Gusto apparaat en magnetron staan tot je beschikking. In de pantry vind je koud en warm stromend water. In de binnentuin staan twee zitjes voor mensen die even willen roken.

De prijzen voor de zaalhuur

De prijzen voor het huren van de workshopruimte van Zaaltje Zeist zijn zeer betaalbaar. Je kunt de ruimte huren per uur, meerdere uren of de hele dag. Bekijk onze prijslijst.

De voordelen

Er zijn veel voordelen aan het huren van de workshopruimte van Zaaltje Zeist:

  • De locatie is goed bereikbaar.
  • De ruimte is ruim en licht.
  • De ruimte is voorzien van alle benodigde voorzieningen.
  • Je kunt je eigen eten en drinken meenemen.
  • De prijzen zijn zeer betaalbaar.

De workshopruimte van Zaaltje Zeist is de perfecte locatie voor workshops in Zeist. De ruimte is ruim, licht en goed bereikbaar. De prijzen zijn zeer betaalbaar. Dit maakt Zaaltje Zeist de ideale locatie voor het geven van een succesvolle workshop. Neem voor meer informatie contact met ons op via zaaltjezeist@gmail.com. Direct een optie plaatsen? Dat kan via onze boekingspagina.